Licencirana smo agencija upisana u Registar posrednika u prometu nekretninama pri Hrvatskoj gospodarskoj komori, a naše se osoblje sastoji i od agenta koji imaju položen stručni ispit i upisani su u Imenik agenta posredovanja u prometu nekretnina, što Vam olakšava prodaju i kupnju nekretnina i štedi Vaše vrijeme i novac.

Klijentima osiguravamo profesionalno oglašavanje i prezentaciju nekretnine, pronalaženje kupca/prodavatelja u najkraćem mogućem roku kao i svu stručnu dokumentaciju za zaključenje prodaje/kupnje.

Cilj agencije ALBONA IMMOBILIEN d.o.o. je izvrsnost usluge i kvalitete prema svakom klijentu.

ALBONA IMMOBILIEN d.o.o. je u stalnom rastu i formiranju najboljeg tima profesionalaca na polju nekretnina. Stoga smo za sve upite uvijek na raspolaganju na našem telefonskom broju ili e-mail adresi te kroz naš ured u Starogradskoj jezgri grada Labina na adresi Sveta Katarina 6.

Svakom našem klijentu prije svega pristupamo kao čovjeku koji je pred velikom odlukom i uz  potpuno razumijevanje da se radi o izuzetno stresnim okolnostima koje osobnošću i znanjem nastojimo pretvoriti u dobro iskustvo.

Stoga, ukoliko ste zainteresirani za prodaju, kupnju, zamjenu ili najam nekretnine, na pravoj ste adresi, a na Vašem ćemo povjerenju zahvaliti i uzvratiti vrhunskom uslugom i odnosom koji su uvijek najbolja preporuka.

POMOĆ SVIM NAŠIM KLIJENTIMA U

Projektiranju

Gradnji kuća

Geodetskim izmjerama

Izradi bazena - uređenju okoliša

Adaptaciji kuća

Procijeni nekretnina